• Home
  • Noticias
  • Workshop “Què és el 5G i com canviarà la vida i els negocis”. 10 d’abril a a les 18:30 h

Notices

Mataró, 03 April 2019

Workshop “Què és el 5G i com canviarà la vida i els negocis”. 10 d’abril a a les 18:30 h

5gbusinesscorner

El proper Workshop, de la mà de PAE Mataró, explicarà què és el 5G i com ens canviarà la vida i els negocis. Eduard Martín, director del programa 5G de la MWCapital Barcelona, serà entrevistat per Tomás Cascante en un format obert amb participació de tots els assistents.

Ves a la sessió i posa’t al dia sobre el tema més revolucionari des de l’aparició d’Internet! No et quedis enrere, ara tens l’ocasió d’escoltar, dialogar i preguntar tot allò que desitgis saber sobre per què el 5G és la gran eina per mantenir la competitivitat del teu negoci i com afectarà tots els ordres de la nostra vida particular i del conjunt de la societat.

El 5G obre una nova i quasi infinita dimensió al món en el que demà (2020) viurem. En telecomunicacions, 5G són les sigles utilitzades per referir-se a la cinquena generació de tecnologies de telefonia mòbil. És la successora de la tecnologia 4G. Actualment es troba sense estandarditzar i les empreses de telecomunicació estan desenvolupant els seus prototips. Està previst que el seu ús comú sigui el 2020.

 

Programa:

18 h Acreditacions.
18:30 h Benvinguda.
18:35 h Entrevista a Eduard Martí, director del programa 5G de la MWCapital Barcelona.
19:15 h Intervencions dels assistents.
19:45 h Coffee-end.
20 h Networking.


Ponents: Eduard Martín Lineros, director del programa 5G. Mobile World Capital Barcelona.

 

Inscripcions: http://agenda.tecnocampus.cat/go/Workshop_5G_PAEMataro