• Home
  • Noticias
  • 28 de Març: Un matí per comprar o vendre la teva empresa!

Notices

Mataró, 26 March 2019

28 de Març: Un matí per comprar o vendre la teva empresa!

reempresamatinal

Estàs pensant a tenir el teu propi negoci? Estàs en situació d’atur i vols autoocupar-te? Tens un negoci i estàs pensant a vendre’l? Ara pots comprar una empresa en funcionament o vendre la teva a través de Reempresa.

Et recordem que el proper dijous 28 de març, Mataró acollirà la setena edició de la Matinal de la Reempresa, una jornada pensada per donar-te les eines necessàries per comprar o vendre el teu negoci. Al llarg d’un matí et proposem activitats de sensibilització, formació i networking per conèixer com comprar o vendre una empresa i presentar-te candidats per a la compra, o bé empreses en venda.

L’esdeveniment es durà a terme al TecnoCampus (Av. d’Ernest Lluch, 32, de Mataró) i tindrà una durada de poc més de 4 hores, de 9.45h a 14 h.

Recorda que:

És convenient revisar totes les empreses assistents a l’Espai de Matchings a aquest enllaç i reserva una reunió ara amb aquella que més t’interessi!

A més, si estàs cercant finançament, també podràs reunir-te amb assessors de CaixaBank que t’orientaran en la tipologia de finançament que més et convé. Pots demanar una cita amb un assessor de CaixaBank aquí

Recorda que a www.reempresa.org trobaràs més informació de Reempresa i totes les activitats que desenvolupem. T’esperem el 28 de març al TecnoCampus! Anima’t a venir!

MÉS INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS