Notices

Mataró, 12 September 2019

Proposa una candidata pels Premis Dona Tic

Dona Tic

Els Premis Dona TIC, organitzats pel Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública dins del pla Dona TIC, tenen el doble objectiu de reconèixer el paper fonamental de les dones en el món professional, empresarial i acadèmic de les noves tecnologies, i oferir referents a les nenes i adolescents que dubten si dedicar-se o no a les disciplines STEM (ciència, tecnologia, enginyeria i matemàtiques) en el futur.

Aquests guardons promouen l’accés de les dones a l’àmbit tecnològic, n’incrementen la presència, reconeixen el paper essencial d’aquelles que ja pertanyen al món TIC i, en definitiva, en fomenten la participació en la construcció de la societat digital amb criteris d’igualtat.

Es poden presentar candidatures fins el proper 16 de setembre.

Els premis s’estructuren en set categories i quatre subcategories. Les categories són les següents:

  • Dona emprenedoradona fundadora d’una empresa en actiu del sector de les TIC o que ha dut a terme innovacions en l’empresa familiar, com a intraemprenedora.

  • Professional: dona que treballa per a una empresa, organització o per compte aliè, que es dedica a l’àmbit de les TIC i té una titulació universitària de l’àmbit de les TIC.

  • Acadèmica/Investigadora: dona que es dedica a la formació i/o recerca en l'àmbit de les TIC i té una titulació universitària de l'àmbit de les TIC.

  • Divulgadora: dona que treballa en l'àmbit de la comunicació o que ha dut a terme activitats de divulgació vinculades a les TIC.

  • Dona TIC Revelació: dona amb una trajectòria curta molt rellevant i un paper significatiu i destacable en l'àmbit de les TIC.

  • Estudiant TIC

  • Iniciatives Referents

Els Premis Dona TIC 2019 es lliuraran el Dia d’Ada Lovelace, el 8 d’octubre, i comptaran amb la col·laboració de l’Observatori Dona, Empresa i Economia de la Cambra de Comerç de Barcelona.

Aquí trobareu més informació.