Notices

Mataró , 15 November 2017

Exportes o tens pensat fer-ho a França?

Go Global International Business Network

El programa Go Global posa en marxa la primera trobada del Internacional Business Network amb l’objectiu d’aprofundir el coneixement del mercat francès. Et convidem a assistir-hi el dia 30 de novembre de 2017. 

 

La internacionalització del parc i de les seves empreses esdevé una prioritat estratègica de TecnoCampus pel 2017 i els propers anys amb l’objectiu de visualitzar a nivell internacional el parc i ser una entitat capdavantera de suport a la internacionalització de les pimes del territori per millorar la seva competitivitat.

 

En aquest context, al maig vàrem posar en marxa la primera edició del Programa Go Global, programa de suport a la internacionalització de les empreses que tenen voluntat a obrir mercat internacional. En el qual, estan participant 9 empreses que amb el suport dels seus consultors d’internacionalització prèviament seleccionats estan ara dissenyant el pla de promoció internacional per sortir a vendre als països seleccionats a partir del gener. Les empreses participants són Aghada Diseño, Bimyou, Innovem, PG conocimiento, Vecmedical, Netvwater Technology, Orygen, Imaxel i Eignapharma

 

Per retroalimentar aquest programa i generar comunitat entre les empreses internacionals i les que tenen la voluntat de ser-ho, hem posat en marxa la Internacional Business Network que pretén que aquestes s’interrelacionin i comparteixen experiències, i aprofundeixin el seu coneixement amb ponents experts en certs mercats o països amb potencial d’exportació.

 

El 30 de novembre inaugurarem aquesta xarxa amb una primera trobada en la qual abordarem el mercat francès, un mercat ple de possibilitats per a les empreses catalanes, en especial, per aquelles que aportin solucions d’alt contingut tecnològic o amb gran valor afegit. Però que cal conèixer les seves particularitats abans d’introduir-se per tenir més probabilitats d’èxit.

 

Les properes, als mesos de febrer, abril i juny, ens endinsarem als mercats dels països d’Alemanya, Anglaterra i Sud Amèrica, respectivament i comptarem també amb la col·laboració de PIMEC, FAGEM i Cambra de Comerç de Barcelona.

 

Més informació sobre el programa i inscripcions aquí.