• Home
  • Noticias
  • El RCDE Stadium acollirà el Footballaim Barcelona Congress

Notices

Mataró, 22 June 2018

El RCDE Stadium acollirà el Footballaim Barcelona Congress

Amb la temporada finalitzada i els futbolistes amb un merescut respir, els tècnics assumeixen el protagonisme durant el període estival en el RCDE Stadium. Després d'una primera presa de contacte el Nadal, en una trobada que va reunir 250 entrenadors i coordinadors, l'estadi blanquiblau tornarà a acollir un congrés organitzat per FootballAim, amb seu al TecnoCampus.

La plataforma de programari que utilitza el RCD Espanyol -entre altres clubs i entrenadors professionals- per gestionar la tasca diària, tant en el primer equip com en el futbol base, organitzarà, el 30 de juny i l'1 de juliol, un congrés sobre la gestió de la pedrera amb prestigiosos ponents que donaran a conèixer les seves diferents formes de treballar i la metodologia emprada.

Joan Vilà (FC Barcelona), Pol García (RCD Espanyol), Eduardo Covelo (Celta), Dani Poyatos (Maccabi Tel-Aviv) o Ismael García (Arsenal) seran alguns dels ponents en unes jornades úniques per aprendre dels millors professionals del sector. El FootballAim Barcelona Congress té una entrada general de 145 euros i una premium de 175 euros, disponibles en la pàgina web de la plataforma