• Home
  • Noticias
  • Convocatòria 2019 dels Premis Nacionals d'Innovació i de Disseny

Notices

Mataró, 26 September 2019

Convocatòria 2019 dels Premis Nacionals d'Innovació i de Disseny

Convocatòria 2019

Amb data 6 de setembre de 2019, ha estat publicat en el Butlletí Oficial de l'Estat la "Resolució de 3 de setembre de 2019, de la Secretaria Estat d'Universitats, Investigació, Desenvolupament i Innovació, per la qual es convoquen els Premis Nacionals d'Innovació i de Disseny 2019 ".

En aquesta edició es convoquen les següents modalitats:

· Premi Nacional d'Innovació modalitat "Trajectòria Innovadora"

· Premi Nacional d'Innovació modalitat "Gran Empresa"

· Premi Nacional d'Innovació modalitat "Petita i Mitjana Empresa"

i

· Premi Nacional de Disseny modalitat "Professionals"

· Premi Nacional de Disseny modalitat "Empreses"

· Premi Nacional de Disseny modalitat "Joves Dissenyadors"


Els Premis Nacionals d'Innovació i de Disseny són el més alt guardó que s'atorga a Espanya amb l'objectiu de distingir a aquelles persones i entitats (institucions i organitzacions) que han fet de la innovació un element indispensable en el desenvolupament de la seva estratègia professional i del seu creixement empresarial. Així mateix, premia els professionals i empreses que han contribuït significativament a l'increment del prestigi del disseny espanyol i a les entitats que, incorporant a la seva estratègia empresarial, han demostrat que el disseny és una potent palanca de la innovació i la competitivitat.

El termini de presentació de candidatures s'obrirà el 7 de setembre de 2019 a les 0:00 (hora peninsular) i finalitzarà el dia 15 d'octubre de 2019 a les 15:00 (hora peninsular).

Per accedir a tota la informació premi aquí.