• Home
  • Noticias
  • 8ª Edició del programa de suport a empreses amb alt potencial de creixement

Notices

Mataró, 08 April 2019

8ª Edició del programa de suport a empreses amb alt potencial de creixement

TecnoCampus Mataró col·labora com a Centre Local de Serveis amb PIMEC i amb la Diputació de Barcelona per tal de dur a terme el programa “Accelera el creixement”, es tracta d’un programa de suport a empreses amb un alt potencial de creixement que aquest any arriba a la 8a edició.

L’edició d’aquest any compta amb millores i novetats respecte a l’edició de l’any anterior, d’aquesta manera, ha augmentat la cartera d’experts i especialistes i s’han creat noves aliances estratègiques amb entitats com IESE entre moltes altres novetats. A més, s’ha incorporat la transformació digital com a nova sessió col·lectiva per impulsar aquest procés en les empreses.

Aquest programa vol aconseguir que 50 empreses, amb un elevat potencial de creixement de la demarcació de Barcelona, obtinguin un pla de creixement operatiu i eines de suport per tal de donar resposta als seus reptes de creixement.

El programa està dividit en tres fases que tindran una durada aproximada de 9 mesos. En total, es contemplen 77 hores de suport per a cada empresa (31 hores de pla de creixement i 46 hores de suport a l’acció). Aquest té un cost de 5.500€ del qual les empreses acceptades únicament hauran de pagar 500€ + IVA.

Vols saber si compleixes amb els requisits per poder participar en aquest programa? Consulta aquesta informació i molt més en la web de accelera el teu creixement o bé, visualitza aquest vídeo.


Inscriu-t’hi fins al 3 de juny de 2019 al següent formulari, es pot enviar per correu electrònic, fax o en mà, a la seu o delegacions de PIMEC o al Centre Local de Serveis a les Empreses (TecnoCampus).